Går du rundt med en lille journalist i maven?

Så bliv en del af vores skoleblad "Apropos".

HaKa har sit helt eget skoleblad, som hedder Apropos. Det er et blad skrevet af elever, og det bliver givet gratis til alle HaKa’s elever, når det udkommer. Vi laver ca. tre blade om året. De kan indeholde alt fra en guide til at komme igennem 1.G, Side Sex og debat om klimakrisen.

Ofte har Apropos to redaktører, der holder styr på alting og sørger for, at vi kan stå med et fysisk blad i vores hænder i sidste ende. Men selvom der er redaktører, er der meget kreativ frihed. Kommer man på en idé til en artikel, kan man fortælle om den til et Apropos-møde og selv få lov til at skrive den eller give den videre til en anden. Men hvis du er fuldstændigt idétom og stadig gerne vil skrive, er der en masse faste artikler, som du kan sætte dit eget twist på.

Ud over at holde møder og skrive artikler, forsøger Apropos også på at mødes udenfor skolen til nogle hyggelige arrangementer såsom julefrokost. På den måde kan man møde nogle af skolens andre dejlige elever igennem Apropos.