Skolens rektor byder velkommen til HaKa

Under normale omstændigheder har skolen mellem 450 og 500 besøgende til vores årlige Åbent Hus arrangement.

Det er en stor dag, som hele vores personale og elever hvert år glæder sig til. Skolen summer af liv, og der er mange spændende aktiviteter i gang, som giver et fantastisk indtryk af vores dejlige skole og vores stærke fællesskab.

Alle vores studieretninger bliver præsenteret af lærere og elever i klasserne. Vores valgfag præsenteres sammen med vores mange udvalg og eleverne både synger, laver forsøg og opvisninger i løbet af aftenen. Vores kreative fag udstiller deres værker, og der er pyntet op med fakler og blomsterdekorationer, og det er en aftenen som sætter sine aftryk.

I år har vi været nødt til at tænke anderledes og samtidig har vi forsøgt at holde fast i så mange af vores traditioner som muligt. Du kan stadig tale med en studievejleder, du kan stadig møde vores elever og snakke med dem om skolens sociale liv og du kan stadig høre rektor, Ruth Funders, velkomstale.

Klik på videoen nedenfor og hør Ruth Funder byde dig velkommen til vores virtuelle dage. Sus lidt rundt på hjemmesiden og få et indtryk af skolens liv og mange aktiviteter. Vi glæder os til at byde dig velkommen ... både her og når vi ses igen til august.