Haderslev Katedralskole summer af liv

Prøv at forestil dig at være en del af et stort fællesskab med næsten 1000 mennesker. Og prøv at tænk dig, at du får mulighed for at lære alle disse mennesker at kende og blive en del af den HaKa-ånd, som vi er så stolte af.

På Haderslev Katedralskole åbner vi dørene op til spændende og varieret undervisning. Vi åbner op for vores kreative fag, hvor du kan boltre dig med farver og ler og musik og film. Vi inviterer dig til at blive en aktiv medspiller i vores mange udvalg, hvor vi giver dig indflydelse på skolen og dens udvikling. Vi stiller vores skole til rådighed for arrangementer, hvadenten det er fællestimer, fester, koncerter, musical eller pizzaaften på klassen.

Vi er vores skole og vi passer på hinanden.

Udforsk skolens liv på vores sociale medier.

Du finder os både på Instagram, Facebook, Snapchat og Youtube.

Hvorfor vælge HaKa?

Hør vores elever fortælle, hvad der er fedt ved skolen og hvorfor du skal vælge HaKa som din skole.

Kom på en virtuel rundtur på skolen

Vi er så stolte af vores skole, som gennem de seneste år har gennemgået adskillige små og store ombygninger. Vi inviterer dig her til en lille virtuel rundvisning på skolen. Vi håber, at vi snart åbner op for besøgene igen, så du kan komme og se skolen sammen med din ven eller veninden, søster eller bror, far eller mor.

Lad dig inspirere af en lille kavalkade af indslag fra skolens liv

Og så er der lige et par fordomme omkring HaKa