Haderslev Katedralskole har to søstre

Vi har to søsterskoler i USA, en i Worcester i nærheden af Boston, og en i Alexandria i nærheden af Washington DC. I løbet af din gymnasietid hos os vil du have mulighed for at ansøge om at komme med på et ophold på en af vores søsterskoler i USA. Det er en ekstra tur udover studieturen med din egen klasse, og du skal regne med, at en sådan tur vil komme til at koste ca. 6000 kr.

Worcester er den næststørste by i staten Massachusetts efter Boston, og her ligger den ene af vores to venskabsskoler, Worcester Academy, som er en boarding school for elever fra 6.-12. klasse.

Alexandria ligger lige uden for Washington DC, og i lige linje vil det sige, at vores anden venskabsskole Saint Stephens and Saint Agnes School (SSSAS) ligger ca. 18 km fra Det Hvide Hus. Mange af skolens elever har forældre, som arbejder i Det Hvide Hus, Capitol Hil eller Pentagon, og dette sammenholdt med beliggenheden giver nogle unikke muligheder for at udforske USA’s magtcentrum.

Vi veksler imellem at rejse til Worcester det ene skoleår og til Alexandria det næste. Uanset om du er med på den ene eller den anden tur, vil du blive indkvarteret hos en værtsfamilie og følge de amerikanske elevers skolegang og hverdag i op mod en uge, hvorefter turen som regel afsluttes med et par dage i New York. Ligeledes får vi også hvert år besøg af en gruppe elever fra en af vores søsterskoler i USA, så du får derfor også mulighed

Klik på billederne og lær vores to søsterskoler bedre at kende

Vores udveksling er en del af Internationalt Udvalg