Mød vores elever på vores sociale medier

På Haderslev Katedralskole kan vi meget mere end bare undervisning. Vores elever deltager i en lang række af udvalg, som sikrer, at alle elever får indflydelse på skolens sociale liv og skolens udvikling. Havde vi ikke vores aktive elever, ville vores skole ikke summe så meget af liv og aktiviteter, som den gør. Mange arrangementer forberedes og afvikles også i samarbejde med lærerne, og på den måde mødes elever og lærere på kryds og på tværs under nogle andre rammer end i undervisningen.

Du kan blandt andet deltage i frivillig idræt og sikre HaKa sejren i den årlige Ultimate turnering på tværs af gymnasier. Du kan hygge med ler og farver i frivllig billedkunst. Er du en ørn til at spille og synge, kan det måske være dig, der starter det nye gymnasieband op? Eller har du en skuespiller i maven og drømmer om at føre dig frem på scenen, så er det måske dig, vi mangler til den årlige musical eller revy?

Du kan søge ind i elevrådet og få indflydelse på nogle af de større og vigtige beslutninger, som der skal tages i løbet af et skoleår. De to elevrådsformænd sidder med i skolens bestyrelse og har en vigtig stemme her.

Og så er der alle vores fantastiske iderige og sprudlende elevudvalg, som inviterer dig til "Udvalgsdating" i introugen, hvor du kan blive klogere på, hvilket udvalg, der passer bedst til dig.

Mød vores dejlige elever på vores sociale medier, som gerne svarer på spørgsmål.

Du finder os på Facebook, Instagram og Snapchat.

• 46991_-_Mathilde_Risegaard_Bonde.jpg
    Mathilde R. Bonde