Haderslev Katedralskole

Søg
Close this search box.

ELEVMENTORER

Har du brug for ekstra støtte?

Elevmentorerne er et lille korps af tidligere studenter fra HaKa, som hjælper nye og eksisterende elever godt igennem skoleforløbet.

Vi er en rummelig skole med plads til alle, og det er vigtigt for os, at du som elev fortæller os, hvis du har særlige udfordringer – det være sig af både fysisk og/eller psykisk karakter. Vi står klar til at yde den bedste støtte igennem din studietid. Vores elevmentorer har fokus på at hjælpe dig med at få struktur på en hverdag, som måske kan synes uoverskuelig i perioder. Det kan også være, at du har brug for særlig støtte i nogle bestemte fag og i ganske særlige tilfælde sidder vores elevmentorer også med i undervisningen.

Hvis du føler, at du har behov for at få en mentor, skal du tage kontakt til din studievejleder. Her vil du blive tilbudt en samtale. Er du under 18 år vil dine forældre også blive inviteret med til samtalen. Studievejlederen vil spørge ind til dine behov og sammen vil I tale om, hvordan skolen bedst muligt kan tilgodese dine behov.

Da elevmentorerne er lønnet gennem tilskud fra SU-styrelsen har skolen et begrænset antal pladser. Er du kommende elev på HaKa, vil vi således gerne vide så tidligt som muligt, om du har særlige behov som har betydning for den faglige- og personlige udvikling.

Find din studievejleder

Din studievejleder står altid klar til at vejlede dig, hvis du er usikker på nogle studiemæssige forhold, som kan have betydning for din faglige og personlige udvikling på skolen.

Du kan finde din personlige studievejleder på oversigten ved HaKa-Lytteren, som er studievejledernes åbne kontor. HaKa-Lytteren ligger ved opgangen til festsalen.

Vi beder dig om at tage kontakt til din studievejleder i dennes træffetid eller på Lectio, hvis du har brug for en snak eller en aftale.

Brochurer

Vil du være en del af HAKA?

Kig rundt – tag kontakt til os, måske har vi også en plads til dig.