Elevernes dag 2020

Elevernes dag holdes hvert år i september. Undervisningen aflyses og eleverne overtager dagen med aktiviteter på tværs af klasserne. Dagen slutter af med grillpølser og bål.

I år blev dagen tilrettelagt noget anderledes på grund af coronasituationen, som satte begrænsninger for aktiviteter på tværs af klasser. I stedet blev det overordnede tema "Trivsel", hvor eleverne arbejdede i egne klasser og afsluttede dagen med et produkt.

Kreativiteten var høj - der blev lavet plakater, sange, podcasts, hjemmesider, videoer, malede vægge, quizzer og det hele er samlet på denne side. Plakaterne er sendt til print og kommer til at hænge rundt omkring på skolen som et symbol på, at vi på HaKa sætter trivsel blandt vores elever højt og arbejder med det både i og udenfor undervisningen.