Musical 

På Haderslev Katedralskole er den årlige musical een af vores absolutte stoltheder. Fagene musik, drama, billedkunst og design indgår i et tæt samarbejde omkring iscenesættelse og opførelse af den stort anlagte musical, som involverer synge-, danse-, tegne- og spilleglade elever på tværs af årgange.

Forud for opførelserne som trækker folkeskoler og borgere til fra hele byen, har der været mange uger med lange timer ud på de sene aftentimer, hvor de involverede elever og lærere lægger et kæmpe engagement i at skabe endnu en musical og høj kvalitet.


HaKa præsenterer:

"I nat er vi"

Teaterkoncert 2018

I år har vi valgt at opsætte vores helt egen teaterkoncert I nat er vi. Teaterkoncerten blander teater og koncert, når vi tager publikum med ud i natten gennem en række kendte danske sange, der alle tematiserer det, der sker om natten.

"Solen er så rød, mor", "Børn af natten", "Ramt af natten" er nogle af de sange, publikum vil komme til at høre i vores egne fortolkninger. Ud over sangene vil man også komme til at opleve et udpluk af danske digte af bl.a. Tove Ditlevsen og Michael Strunge.

Vi har arbejdet med forestillingen siden skolestart i august, og vi tør godt garantere for, at det bliver en fest af en forestilling med masser af god musik. Både elever og lærere har arbejdet intenst med at skabe denne musikalske forestilling, hvor skuespil, musik, sang, dans, lyd, lys, kostumer, scenografi og sminke kommer til at gå op i en højere enhed.

Eleverne fortæller:

 

"Hvis man vælger at være med i musicalen på HaKa, kan man altid regne med at få en god oplevelse. Det særlige ved musical-traditionen er fællesskabet og samarbejdet, som er præget af stor entusiasme. Man kan møde nye mennesker fra andre klasser og årgange, som har vidt forskellige interesser. 

På trods af forskellighederne – eller måske på grund af dem – har man det sjovt, fordi alle arbejder hen mod det samme mål; at lave en underholdende forestilling. Hvis man er med i musicalen, skal man være forberedt på meget lange dage, masser af kage og rigtig søde mennesker."