En skærsommernatsdrøm

En skærsommernatsdrøm

I 2016 valgte musicalgruppen  at opsætte en Shakespeare-komedie. William Shakespeare kan for nogle lyde lidt støvet, men det er En skærsommernatsdrøm (fra 1595!) bestemt ikke. Forestillingen handler om kærlighed. Om den store, altopslugende, overvældende og forvirrende kærlighed. Den kærlighed vi alle drømmer om.  En skærsommernatsdrøm finder sted på selve midsommeraften, hvor mosekonen brygger, og så kommer alferne også frem. Drømmer vi, eller er vi vågne? Bedøm selv.

I vores version har vi tilsat mere og mindre kendte sange fra forskellige genrer og perioder –jazz, klassisk, pop og rock -  så publikum har noget at rocke med til. Det er muligt, at der også ved uropførelsen tilbage i 1500-tallet har været musik. I hvert fald ved vi, at Felix Mendelsohn i 1826 komponerede et stykke musik specielt til En skærsommernatsdrøm; nemlig bryllupsmarchen, som vi alle kender i dag. 

Går du også rundt med en spille-, synge- og danseglad skuespiller i maven? Er du vild med at tegne og vil du gerne være med til at skabe de flotteste kulisser, så mød op til den årlige audition. Hold øje på vores sociale medier og på skolen, hvornår audition finder sted.

 

ALLE ER VELKOMNE

haka-218-kopi.jpg