Haderslev Katedralskole

Søg
Close this search box.

Billedkunst B - Psykologi C

HAKA 2022 251

Denne fagpakke er til dig, som gerne vil arbejde kreativt og skabende og som interesserer dig for, hvordan menneskets psykologi kan komme til udtryk gennem kunst og skabende processer.

Billedkunst B

I billedkunst B lærer du at analysere og forstå kunsten i dag – både dansk kunst og global kunst. Du lærer også om forskellen på ældre kunst som maleri, skulptur, tegning og arkitektur og kunsten i dag, hvor nye udtryksformer som f.eks. installationer, video og street art er kommet til. Du vil se, hvordan kunsten til alle tider er påvirket af kulturelle og politiske forhold i tiden.

Du skal arbejde både teoretisk og praktisk med billeder og visuelle udtryk i forskellige teknikker og materialer. Du skal eksperimentere med at udtrykke dine egne følelser, oplevelser og ideer i billedform, og du skal prøve at lave udstillinger.

Med billedkunstholdet vil du få mulighed for at besøge museer og udstillinger for at studere værker og udstillingsformer, og du vil få mulighed for at se nærmere på den visuelle udformning og udsmykning af byen, vi bor i.

Psykologi C

Sammensætning af fag på fagpakken

Adgangskortet

Ved at klikke på linket kan du danne dig et overblik over, hvilke videregående uddannelser, fagpakken giver adgang til.

Husk selv at taste de korrekte og niveauer ind.