Haderslev Katedralskole

Søg
Close this search box.

STUDIEVEJLEDNING

Har du brug for en snak?

Alle elever får ved skolestart tildelt en studievejleder.

Når du skifter til din studieretningsklasse, kan det være, at du får en ny studievejleder.

Hvad kan vi hjælpe med?

Som studievejleder på HaKa er vi hele tiden opmærksomme på din trivsel på skolen. Det er vores opgave at sikre dig størst muligt fagligt – og personligt udbytte. Vi arbejder derfor tæt sammen med dine lærere og din pædagogiske leder.
Vi holder løbende øje med dit fravær, dine karakterer og eventuelle personlige forhold, som kan have betydning for din trivsel i undervisningen. I højre side kan du se en liste over de områder, som vi hjælper med i løbet af din studietid.
Ved skolestart kommer vi ind i klassen og præsenterer os selv, så du ved helt fra begyndelsen, hvem der er din personlige studievejleder. Du skal dog være opmærksom på, at du måske skifter studievejleder, når du starter i din studieretningsklasse.

Hvor finder du os?

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvem der er studievejleder og hvilke klasser, de er studievejledere for. Vi har træffetider i studievejlederhuset, som ligger i bygningen ved billedkunsthuset og du kan finde vores træffetider inde på Lectio. Desuden kan du også komme i kontakt med en studievejleder i “HaKa-lytteren”, som ligger ved trappen op til festsalen. Hver dag sidder der en studievejleder klar til at vejlede og svare på spørgsmål, og her behøver du ikke at bestille tid til samtale. Du dropper såmænd bare ind.

Vores assistance omfatter

Annette Porter

Arbejdsområder: Studievejleder og underviser i engelsk

Berit Kuntz

Arbejdsområder: Studievejleder og underviser i biologi

7534_-_Helene_Hoeg

Helene Raffnsøe Hoeg

Arbejdsområde: Studievejleder

92d92de43db65d95cff0ee8348d18528

Søren Egebak Thygesen

Arbejdsområder: Studievejleder og underviser i Historie, oldtidskundskab og latin

Hvem er min personlige studievejleder?

Ønsker du at få en personlig samtale med din studievejleder, er det en god ide at skrive til ham eller hende på Lectio. Din studievejleder vil herefter give dig en tid, hvor du kan komme og få råd og vejledning. Hvis du er i tvivl om, hvem der er din studievejleder, kan du se en oversigt ved HaKa-Lytteren.

Brochurer

Vil du være en del af HAKA?

Kig rundt – tag kontakt til os, måske har vi også en plads til dig.