Haderslev Katedralskole

Søg
Close this search box.

HF - Praktik

Kicker

Undervejs i dit forløb på HF er der planlagt en praktikperiode, som skal hjælpe dig med at blive mere afklaret i forhold til dit fremtidige uddannelsesvalg.

Praktikperioden er placeret i 3. semester i 2. HF og forløber over 2 dage. Den almindelige undervisning erstattes af et praktikforløb og praktikken er obligatorisk.

Du kan vælge at afholde praktik ét af disse to steder:

På IBA (Erhvervsakademiet i Kolding) er der et tæt samarbejde med erhvervslivet, og derfor består en stor del af undervisningen af “real-life” projekter, hvor du vil komme til at arbejde med cases fra det virkelige erhvervsliv. 

I dit praktikforløb kan du vælge mellem en række fagområder: multimediedesigner, markedsføringsøkonom, finansøkonom, professionsbachelor i finans, produktionsteknolog, entreprenørskab og design samt financial controller.

UC Syd er en professionshøjskole med 16 professionsbacheloruddannelser indenfor de 4 områder: kommunikation, samfund, sundhed/pædagogik og læring. På UC Syd kommer du gennem forskellige oplæg og øvelser til at reflektere over dit eget uddannelsesvalg. Desuden skal der vælges en case i forhold til en konkret uddannelse. Du træffer først dit endelige valg på UC Syd.

Klik nedenunder og læs mere om dine valgmuligheder 

Uddannelser inden for sundhed

Ved at klikke på linket kan du danne dig et overblik over, hvilke videregående uddannelser, fagpakken giver adgang til.

Husk selv at taste de korrekte og niveauer ind.